Autobanen

houten autobanen

Eigenlijk ieder kind ter wereld, meisje of jongen, vindt het hartstikke leuk om met autootjes te spelen! De Spelende Hollander heeft daarom in haar assortiment nu een aantal kleurrijke houten autobanen inclusief auto's opgenomen. De houten autobanen die wij verkopen hebben verschillende afmetingen. Stuk voor stuk passen ze op een tafel, maar waarschijnlijk zullen ze er op de grond mee willen spelen. U kunt kiezen u... ....Lees meer....

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Pintoy
Deze parkeergarage heeft het allemaal. Je kunt met de lift naar beneden, alle verdiepingen zijn bereikbaar per op en afrit en er is zelfs vlakbij een benzinepomp aanwezig. Heel handig! Bij de garage worden ook drie autootjes geleverd. Op de begane..
€69,95
Merk: Roel
Houten rits-ratsbaan Afmetingen ca. 13 x 9 x 37 cm ..
€5,95
Merk: Pintoy
Houten Autobaan Regenboog Door de gebogen vorm rijden de autootjes al golvend naar beneden. Afmetingen: 35,5 x 12 x 42 cm Leeftijdsindicatie: Vanaf 18 maanden ..
€39,95
Merk: Pintoy
Autobaan met autootje`s De autobaan met autootje`s is al vroeg een leuke bezigheid. Kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen! Het ritme van de treintjes klinkt als een echte trein! Afmetingen: L: 55 cm B: 10,5 cm H: 37,5 cm ..
€39,95
Viga Toys - Jodelbaan jungel Deze mooie jodelbaan is inclusief 4 mini auto's. Plaats één van de gekleurde autootjes boven op de racebaan en laat ze naar beneden racen, keer op keer. Afmeting: 29 x 10 x 31 cm  &n..
€19,95
New Classic Toys - Jodelbaan - Ster Deze mooie jodelbaan is inclusief 4 mini auto's. Plaats één van de gekleurde autootjes boven op de racebaan en laat ze naar beneden racen, keer op keer. maten 42 x 9 x 44 cM ..
€24,95
Jodelbaan met auto's Lelin Toys Plaats één van de gekleurde autootjes boven op de racebaan en laat ze naar beneden racen, keer op keer. Afmeting: 32,5 x 8 x 26 cm           ..
€18,95
×
×
×
×
×
×
×