Houten autobanen

houten autobanen

Eigenlijk ieder kind ter wereld, meisje of jongen, vindt het hartstikke leuk om met autootjes te spelen! De Spelende Hollander heeft daarom in haar assortiment nu een aantal kleurrijke houten autobanen inclusief auto's opgenomen. De houten autobanen die wij verkopen hebben verschillende afmetingen. Stuk voor stuk passen ze op een tafel, maar waarschijnlijk zullen ze er op de grond mee willen spelen. U kunt kiezen uit een autobaan met twee banen naast elkaar, maar ook met een enkele baan. En sommige hebben een gebogen vorm, waardoor de auto's als in een soort draaikolk naar beneden zwieren.

Duurzame houten autobanen

Dat de baan en de autootjes helemaal van hout zijn gemaakt, heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Plastic exemplaren gaan vaak snel kapot en zijn ook veel minder stabiel als die van hout. U investeert dus meteen in duurzaam speelgoed. Speelgoed dat op een milieuvriendelijke manier is gemaakt en lang mee gaat. Houten speelgoed kan tegen een stootje. Bedenk bijvoorbeeld eens dat uw kinderen in de zomer heel goed met de houten autobaan buiten op de stoep of in de tuin kunnen spelen. Heerlijk! Verder hebben we het ook over 'gezond' speelgoed. Hout is veel veiliger om mee te spelen dan kunststof. Er zitten geen giftige of gevaarlijke stoffen in. En wist u dat houten autootjes ook echt geluid maken? Leuk, authentiek en natuurlijk geluid! En zeg nou zelf, autootjes moeten wel geluid maken!

Wedstrijdje spelen met de houten autobaan

Een houten autobaan is echt een dankbaar cadeau voor uw kinderen. 'Wedstrijdje doen' gaat toch nooit vervelen? Dus met een houten autobaan zullen ze door en door en door blijven spelen...
Weergegeven:
Sorteren op:

Rits-ratsbaan - blank

Houten rits-ratsbaan Afmetingen ca. 13 x 9 x 37 cm..

€ 5,95
Excl. BTW: € 4,92

Autobaan Regenboog

Houten Autobaan Regenboog Door de gebogen vorm rijden de autootjes al golvend naar beneden.Afmetin..

€ 39,95
Excl. BTW: € 33,02
Autobaan met autootje`s Niet op voorraad

Autobaan met autootje`s

Autobaan met autootje`sDe autobaan met autootje`s is al vroeg een leuke bezigheid. Kinderen kunn..

€ 39,95
Excl. BTW: € 33,02

Jodelbaan jungel

Viga Toys - Jodelbaan jungelDeze mooie jodelbaan is inclusief 4 mini auto's. Plaats één van de g..

€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49

Jodelbaan met 2 auto's - ster

New Classic Toys - Jodelbaan - SterDeze mooie jodelbaan is inclusief 4 mini auto's. Plaats één van..

€ 24,95
Excl. BTW: € 20,62

Jodelbaan met auto's

Jodelbaan met auto'sLelin Toys Plaats één van de gekleurde autootjes boven op de racebaan en laat ..

€ 18,95
Excl. BTW: € 15,66