Houten autobanen

houten autobanen

Eigenlijk ieder kind ter wereld, meisje of jongen, vindt het hartstikke leuk om met autootjes te spelen! De Spelende Hollander heeft daarom in haar assortiment nu een aantal kleurrijke houten autobanen inclusief auto's opgenomen. De houten autobanen die wij verkopen hebben verschillende afmetingen. Stuk voor stuk passen ze op een tafel, maar waarschijnlijk zullen ze er op de grond mee willen spelen. U kunt kiezen uit een autobaan met twee banen naast elkaar, maar ook met een enkele baan. En sommige hebben een gebogen vorm, waardoor de auto's als in een soort draaikolk naar beneden zwieren.

Duurzame houten autobanen

Dat de baan en de autootjes helemaal van hout zijn gemaakt, heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Plastic exemplaren gaan vaak snel kapot en zijn ook veel minder stabiel als die van hout. U investeert dus meteen in duurzaam speelgoed. Speelgoed dat op een milieuvriendelijke manier is gemaakt en lang mee gaat. Houten speelgoed kan tegen een stootje. Bedenk bijvoorbeeld eens dat uw kinderen in de zomer heel goed met de houten autobaan buiten op de stoep of in de tuin kunnen spelen. Heerlijk! Verder hebben we het ook over 'gezond' speelgoed. Hout is veel veiliger om mee te spelen dan kunststof. Er zitten geen giftige of gevaarlijke stoffen in. En wist u dat houten autootjes ook echt geluid maken? Leuk, authentiek en natuurlijk geluid! En zeg nou zelf, autootjes moeten wel geluid maken!

Wedstrijdje spelen met de houten autobaan

Een houten autobaan is echt een dankbaar cadeau voor uw kinderen. 'Wedstrijdje doen' gaat toch nooit vervelen? Dus met een houten autobaan zullen ze door en door en door blijven spelen...
Weergegeven:
Sorteren op:

Ballenbaan Circus kogelbaan knikkerbaan 29 x 27 x 12,5 cm

6 rollen Triple Tape Top 50 mm x 66 meter transparant kwaliteit 35my dik top kwaliteitVerpakkingstap..

€ 8,95
Excl. BTW: € 7,40

Pintoy Autobaan Regenboog

De snelheid waarmee de autootjes van de Autobaan Regenboog regenboog afrijden is duidelijk langzamer..

€ 39,95
Excl. BTW: € 33,02

Scratch Preschool: Ballenbaan Circus

Scratch Preschool: ballenbaan circusSpeel samen met de circusdieren met deze leuke ballenbaan. Duw d..

€ 8,95
Excl. BTW: € 7,40

Vrachtwagen En Race Wagen Oranje 25,6 cm

vrachtwagen en race wagen autotransporter oplegger Rijd de race wagen naar de wedstrijd me..

€ 6,95
Excl. BTW: € 5,74