Slagwerk

Slagwerk

Laat de potten, pannen en deksels maar heel; de Spelende Hollander heeft echte drumstellen voor kinderen en trommels en bongo's.

....Lees meer....
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
NEW CLASSIC TOYS - TROMMEL - BLAUW - Ø 17 CM Trommel voorzien van 2 drumstokken en een koord. Je kan deze trommel eenvoudig stemmen. Stimuleert de oog-handcoördinatie, het ritme en concentratievermogen. Een eerste kennismaking met het gevoel voor ..
€9,95
Merk: OOTB
NEW CLASSIC TOYS - TROMMEL - blauw - Ø 22 CM Trommel voorzien van 2 drumstokken en een koord. Je kan deze trommel eenvoudig stemmen. Stimuleert de oog-handcoördinatie, het ritme en concentratievermogen. Een eerste kennismaking met het gevoel ..
€12,95
NEW CLASSIC TOYS - TROMMEL - GEEL - Ø 17 CM Trommel voorzien van 2 drumstokken en een koord. Je kan deze trommel eenvoudig stemmen. Stimuleert de oog-handcoördinatie, het ritme en concentratievermogen. Een eerste kennismaking met het gevoel voor r..
€9,95
Merk: OOTB
NEW CLASSIC TOYS - TROMMEL - geel - Ø 22 CM Trommel voorzien van 2 drumstokken en een koord. Je kan deze trommel eenvoudig stemmen. Stimuleert de oog-handcoördinatie, het ritme en concentratievermogen. Een eerste kennismaking met het gevoel v..
€12,95
NEW CLASSIC TOYS - TROMMEL - ROOD - Ø 17 CM Trommel voorzien van 2 drumstokken en een koord. Je kan deze trommel eenvoudig stemmen. Stimuleert de oog-handcoördinatie, het ritme en concentratievermogen. Een eerste kennismaking met het gevoel voor r..
€9,95
Merk: OOTB
NEW CLASSIC TOYS - TROMMEL - ROOD - Ø 22 CM Trommel voorzien van 2 drumstokken en een koord. Je kan deze trommel eenvoudig stemmen. Stimuleert de oog-handcoördinatie, het ritme en concentratievermogen. Een eerste kennismaking met het gevoel voor r..
€12,95
Los vel fanfaretrommels past op artikel nummer 0355 en 0356 Ø 20 cm ..
€2,50
Fanfaretrommel - stembaar - middel - hout H: 15 cm Ø 22 cm                                       ..
€14,95
Fanfaretrommel - groot - hout H: 22 cm Ø 22 cm                   ..
€14,95
×
×
×
×
×
×
×