Percussie

Percussie

Een pak hagelslag rammelt leuk, echte sambaballen zijn beter! In alle soorten en maten. Maar ook tamboerijns, bellenstokken, castagnettes, buistromraspen, metallofoons en nog veel meer percussie-instrumenten.

....Lees meer....
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: sevi
Klepper-de-klepper-de-klep-klep-klep! Leuke castanet in de vorm van een nijlpaard, als daar geen muziek in zit?  L: 9 cm ..
€1,95
NEW CLASSIC TOYS - METALLOFOON MET MUZIEKBOEK- 8-TOONS Een metallofoon van New Classic Toys met een houten frame, acht gekleurde tonen en een muziekboekje. Wie kan er op de metallofoon spelen? Je kunt gelijk aan de slag met het muziekboekje. Er st..
€12,95
NEW CLASSIC TOYS - METALLOFOON - 8-TOONS Metallofoon met een houten frame en 8 gekleurde tonen. Wie kan er op de metallofoon spelen? Maak kennis met dit prachtige muziekinstrument van top kwaliteit. Hier begint jouw muzikale ontdekkingsreis. Ontde..
€12,95
Dit boekje bevat 9 vrolijke tijdloze kinderliedjes, die je gemakkelijk kan leren spelen op één van de metallofoons uit het assortiment van New Classic Toys. Zo komen de gekleurde muzieknoten van dit boekje overeen met de gekleurde slagstaven van de ..
€2,50
Tamboerijn - Beer Ø 15 cm H : 4,6 cm               ..
€2,95
Tamboerijn - Blauw/groen/geel Klassiek houten tamboerijn met 4 bellen in vrolijke kleuren. Voor alle kinderen die van muziek houden. Ø 15 cm H : 4,6 cm   ..
€7,95
Tamboerijn - Lieveheersbeestje Ø 15 cm H : 4,6 cm               ..
€2,95
Tamboerijn - Rood/oranje/Geel Klassiek houten tamboerijn met 4 bellen in vrolijke kleuren. Voor alle kinderen die van muziek houden. Ø 15 cm H : 4,6 cm   ..
€7,95
Tamboerijn - vogeltjes Ø 15 cm H : 4,4 cm               ..
€5,95
×
×
×
×
×
×
×