Verzenden & retourneren

Verzendkosten

De prijzen aangegeven bij de artikelen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten hangen mede af van het gewicht van het bestelde artikel. De bestellingen worden verstuurd met PostNL of - wanneer u daarvoor kiest - met DHL For You. Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling en van de gekozen verzendmethode. De tarieven die door De Spelende Hollander gehanteerd worden zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL en DHL For You inclusief verpakkingskosten. Voor verzendingen naar België rekent De Spelende Hollander een standaardtarief van EUR 7,00.


VerzendmethodeStandaardtariefBezorgd in
PostNLEUR 6,751 à 2 werkdagen
DHL For YouEUR 4,953 à 5 werkdagen


Betalen bij afhalen

Kiest u ervoor uw bestelling bij ons in Spankeren te komen afhalen*, dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten. Wel vragen wij om contante betaling bij afhalen.


* Ons magazijn in Spankeren kent geen vast openingstijden. Wilt u uw bestelling bij ons in Spankeren komen afhalen, maakt u dan eerst met ons een afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat we op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn.


Retouren

Indien u een product met een voor De Spelende Hollander geldige reden niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product na overleg met De Spelende Hollander binnen veertien (14) dagen na aflevering aan De Spelende Hollander retour te zenden. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien mogelijk in originele verpakking en een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en het product onbeschadigd is en het product geen verbruikssporen vertoont. De kosten van de retourzending komen voor uw rekening. Retourzenden kan pas na telefonisch overleg. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.


Heeft u klachten over de verzending of de producten of is er onverhoopt iets misgegaan met uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk telefonisch, schriftelijk of per e-mail contact met ons op zodat we samen met u aan een oplossing kunnen werken.