Werkvoertuigen

Werk in uitvoering! Hartstikke mooie serie met werkvoertuigen. De serie bevat o.a. een front end loader, een bulldozer, een schepkraan, een wals, een kiepwagen, een container, werklieden en een set met wegwerk accessoires.

....Lees meer....
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Pintoy
Bouwkeet met afneembaar dak van Pintoy Afmetingen ongeveer L: 29,5 x B: 16,5 x H: 14,5 In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een bulldozer, een schepkraan, een wals, een kiepwagen, werklieden ..
€9,95 €24,95
Merk: Pintoy
Houten bulldozer van Pintoy Afmetingen ongeveer L: 23,5 x B: 12,5 x H: 14,5 In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een schepkraan, een wals, een kiepwagen, een container, werklieden en een se..
€29,95
Merk: Mentari
Prachtige set met kraan, van het merk Mentari met veel toebehoren. Onder andere, een kiepauto, shovel, ambulance en nog veel meer! ..
€39,95
Merk: Pintoy
Houten hijskraan van Pintoy Afmetingen ongeveer 38,5 x 56 x 61,5 cm In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een bulldozer, een schepkraan, een wals, een front end loader, een kiepwagen, een container, werklieden en een set met wegw..
€39,95
Merk: Pintoy
Houten kiepwagen van Pintoy Afmetingen ongeveer L: 23,5 x B: 10 x H: 13 In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een bulldozer, een schepkraan, een wals, een container, werklieden en een set..
€29,95
Merk: Pintoy
Deze gele rakker is de laatste uitbreiding op de serie werkauto's van Pintoy. De kraanwagen ontbrak nog! Afmetingen: L: 28,5 x B: 10 x H: 15,5 In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een..
€34,95
New Classic Toys - Mini Voertuigen Set - 3 stuks Mooie set van 3 auto's voor de kleine chauffeur. De set bestaat uit een politieauto, een brandweerauto en een ziekenauto.  Afmeting politieauto 3 x 7 x 4,5 cm.  Afmeting brandweerauto 3 ..
€7,95
Merk: Pintoy
Houten schepkraan met rupsbanden van Pintoy Afmetingen ongeveer L: 12 x B: 28 x H: 20 In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een bulldozer, een wals, een kiepwagen, een container, werklieden en..
€29,95
New Classic Toys - Mini Voertuigen Set - 4 stuks Mooie set van 4 auto's voor de kleine chauffeur. De set bestaat uit een politieauto, brandweerauto, ziekenauto en een taxi. Afmeting Politieauto 7 x 5,5 x 6 cm. Afmeting Brandweerauto 8 x 5,5 x 7 cm..
€9,95
Merk: Pintoy
Houten vorkheftruck van Pintoy Afmetingen ongeveer L: 27 x B: 10 x H: 18,5 In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een schepkraan, een wals, een kiepwagen,een bulldozer, een con..
€29,95
Merk: Pintoy
Houten wals van Pintoy Afmetingen ongeveer  L: 24,5 x B: 12,5 x H: 14 In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een bulldozer, een schepkraan, een kiepwagen, een container, werklieden en..
€29,95
Merk: Pintoy
Houten wegwerk accessoires van Pintoy In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een bulldozer, een schepkraan, een wals, een kiepwagen, een container en werklieden. ..
€29,95
Merk: Pintoy
Houten werklieden van Pintoy H 11 cm   In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een front end loader, een bulldozer, een schepkraan, een wals, een kiepwagen, een container en een set met wegwerk accessoire..
€24,95
Merk: Pintoy
Houten  Wiellader / Shove van lPintoy Afmetingen ongeveer L: 30 x B: 12 x H: 14,5 In deze prachtige serie voertuigen zijn ook leverbaar: een hijskraan, een bulldozer, een schepkraan, een wals, een kiepwagen, een container, wer..
€29,95
Merk: Pintoy
Deze autotransporter wordt geleverd met 4 autootjes. De bovenste verdieping kan omlaag gezet worden zodat de bovenste autootjes eraf kunnen rijden. ..
€29,95
  VIGA TOYS - AUTOTRANSPORTER Vervoer je auto's door het hele land met deze mooie autotransporter. De bovenste etage kan omhoog en omlaag, zo kunnen de autootjes gemakkelijk de autoransporter op- en afrijden. De aanhanger kan losgekoppel..
€19,95
Merk: Jouéco
Autotransporter Toet! Toet!! Daar komt de stoere autotransporter aangereden. Met zijn oplegger inclusief 3 auto's zorgt hij voor zeer veel speelplezier. De oplegger kan worden losgehaald van de truck. Een mooie kleurrijke transporter met trektouwt..
€14,95
Merk: Pintoy
Aan de kant, de brandweerauto moet naar een fikse brand toe! Bij deze brandweerauto hoort ook een brandweerman en deze brandweerman weet precies hoe hij met de brandweerslang de brand moet blussen. No worries, als het nodig is klimt hij gewoon even o..
€29,95
Merk: Pintoy
4 Brandweermannen, die zijn uitgerust met de nodige apperatuur zoals een megafoon en walkie-talkie. Afmetingen: L: - x B: - x H: 12.5 ..
€24,95
De havenlijn, één van ons meest populaire en unieke speelgoed. Wordt Kapitein van dit schip en vaar met je containers over de oceaan naar de andere kant van de wereld. Dit schip met wielen onder de bodem vaart je overal naar toe. incl. 4 container..
€69,95
Containerkraan - Containerhaven serie De havenlijn, één van ons meest populaire en unieke speelgoed. Deze havenlijn exclusief ontworpen door Goochem Dutch Design voor New Classic Toys bestaat uit verschillende voertuigen die gebruikt worden in de..
€29,95
Heftruck - Containerhaven serie De havenlijn, één van ons meest populaire en unieke speelgoed. De unieke containerhaven serie exclusief ontworpen door Goochem Dutch Design voor New Classic Toys bestaat uit verschillende voertuigen die gebruikt wo..
€19,95
Merk: Jouéco
Plaats de lading op het platform en takel deze gemakkelijk omhoog door aan de rode knop te draaien. De kraan kan geheel om zijn as draaien zodat de lading overal neergezet kan worden. Deze kraan maakt iedere bouwplaats compleet. Maten  ..
€19,95
×
×
×
×
×
×
×