insteekspel autotransporter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

insteekspel autotransporter

Omschrijving

bij dit insteekspel moeten de kleintjes uitvinden welke steen bij welke positie hoort, zodat aan het einde van een autotransporter. De fijne motoriek van uw kind wordt gepromoot door het sorteren, organiseren en aansluiten van speels. Tegelijkertijd kunnen de kleuren en vormen worden geleerd door de kleurrijke, anders gevormde bouwstenen.

Afmetingen product
32 x 6 x 13 cm (lxbxh)
CUBIKA - houten speelgoed
Gemaakt in Europa
Met dit zeer speciale houten speelgoed voor de eerste jaren van het spel, bieden we onze klanten goedkoop first-time speelgoed, zoals houten blokken, motor- en vormgames, speelgoed en nog veel meer. Een creatief team van ontwerpers houdt het assortiment up-to-date.

Game veiligheid en milieuvriendelijke productie
Het kleurrijke, kindvriendelijke speelgoed wordt milieuvriendelijk geproduceerd, exclusief van de hoogste kwaliteit en ecologisch geteelde bossen van moerbeivijgen en beuken uit het hart van de Karpaten in Oekraïne.
De CUBIKA-producten krijgen de aangename kleurschakeringen door het gebruik van de beste Duitse kleuren volgens DIN EN 71. Deze kleuren zijn op waterbasis, dus onschadelijk voor de gezondheid en geurloos. Meer veiligheid en plezier van het spelen van spellen die ouders hun kinderen niet kunnen aanbieden.

  • : 584
  • Merk: cubika
  • Model: 13418
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
0 Product(s) Sold
  • € 12,95
  • Excl. BTW: € 10,70