Houten speelgoed in Dieren


Houten speelgoed geeft kinderen altijd weer dat vertrouwde gevoel, het voelt warm aan en is snel vertrouwd voor het kind. Als je dus op zoek bent naar een leuk betrouwbaar adres voor houten speelgoed in de regio van Arnhem, dan ben je bij Spelende Hollander zeker aan het juiste adres. In onze webshop vind je uitsluitend houten speelgoed, waaronder poppenhuizen, loopfietsen, keukentjes en ga zo maar door. Oftewel, een zeer groot assortiment houten speelgoed voor in Arnhem!     

Als online speelgoed shop ben je bij ons verzekerd van vele voordelen als je besluit om houten speelgoed te bestellen vanuit Arnhem. Zo bieden wij onder andere volgende voordelen:


  • Vanaf € 75,- gratis verzending;
  • Binnen 48 uur thuisbezorgd!
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Omruilgarantie
  • Retour = geld terug


Heb je bepaalde vragen over houten speelgoed en de bezorging in Arnhem? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar +31 638 075 175. Bekijk onze webshop voor de houten speelgoed!


Je kunt de bestelling laten bezorgen, echter is het ook mogelijk om op afspraak je bestelling te komen ophalen op onze vestigingslocatie.


Houten speelgoed terug van weggeweest


Houten speelgoed is weer helemaal terug van weggeweest. Ouders lijken meer en meer de voordelen van houten speelgoed in te zien. Houten speelgoed stimuleert de creatieve ontwikkeling van kinderen. Iets wat ook menig ouder aan zal spreken! De natuurlijke structuur in veel houten speelgoed is goed voor de fijne motoriek.


Kinderen zullen, al spelenderwijs, de fijne textuur van het hout ontdekken. Door de duurzame eigenschappen van hout kan het tegen een stootje en gaat het generaties mee. Spelende Hollander heeft een groot assortiment Houten speelgoed, waaronder houten keukentjes, houten poppenhuizen, houten poppenwagens, houten loopfietsen, houten treinen en houten blokken.


Over Spelende Hollander


Al meer dan 25 jaar is Marcel Reinten van de Spelende Hollander een bekende verschijning op markten in binnen- en buitenland. Vanuit zijn kraam verkoopt hij houten speelgoed van bekende merken tegen sterk concurrerende prijzen. De naam Spelende Hollander heeft Marcel te danken aan zijn collega-standhouders op markten in Duitsland, waar de verkoper met de gulle lach steevast wordt aangeduid als “der Spielende Holländer”.      


Naast de ambulante handel verkopen we sinds 2007 ons houten speelgoed ook via internet. Onze webwinkel is gevuld met mooi houten speelgoed voor de scherpste prijs. Wij hanteren lage prijzen en vanuit ons magazijn in Spankeren zorgen we voor snelle levering. Ook in België en Duitsland.