Puzzels

Houten puzzels

Er zijn allemaal goede redenen te noemen waarom puzzelen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind. Met puzzelen leert het kind bijvoorbeeld om te ordenen en sorteren. Het leert zelfstandig oplossingen te bedenken van vraagstukken. Een ander belangrijke ontwikkeling is dat het ruimtelijk inzicht van het kind wordt vergroot. Dit is weer de basis voor het leren lezen, rekenen en schrijven. Het kind zal moeten ... ....Lees meer....

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Knop puzzel - dieren - met extra grote knoppen - Chelona Chelona, het Griekse woord voor Schildpad, is een bedrijf wat grote zorg en aandacht besteed aan vorm en ontwerp van al hun producten. Hun doel is het ontwikkelen van de fijne motoriek en he..
€4,95
Knop puzzel - in de stad - Ambulance - Chelona Chelona, het Griekse woord voor Schildpad, is een bedrijf wat grote zorg en aandacht besteed aan vorm en ontwerp van al hun producten. Hun doel is het ontwikkelen van de fijne motoriek en het begrijpe..
€2,95
Lagen puzzel - in de tuin   merk Chelona Chelona, het Griekse woord voor Schildpad, is een bedrijf wat grote zorg en aandacht besteed aan vorm en ontwerp van al hun producten. Hun doel is het ontwikkelen van de fijne motoriek en het begrij..
€4,95
Lagen puzzel - Kippenfamilie merk Chelona Chelona, het Griekse woord voor Schildpad, is een bedrijf wat grote zorg en aandacht besteed aan vorm en ontwerp van al hun producten. Hun doel is het ontwikkelen van de fijne motoriek en het begrijpend..
€4,95
  Vorm, kleur en nummerspel Dit is een spel dat drie basisvaardigheden leert: Verschillende kleuren herkennen Overeenkomstige vormen vinden Getallen leren van één tot tien De tegels met pla..
€9,95
3D Puzzel helicopter 45 delig Puzzel van karton, geen gewone puzzel maar een 3D puzzel. Je kunt sommige puzzelstukjes recht op zetten om mee te spelen! maten puzzel 38,5 x 30 cm ..
€1,95
3D Puzzel ruimteschip 45 delig Wie wil er nou niet met een raket naar de maan? Met deze puzzel kun je in ieder geval je fantasie de vrije loop laten, de meegeleverde 3D figuurtjes zorgen voor een extra dimensie!  maten puzzel 30 x 40 cm ..
€1,95
3D Puzzel toverschool 45 delig Puzzel van de tovenaarskinderen, in 3D. Diverse figuurtjes kun je gebruiken om los mee te spelen.  maten puzzel 30 x 40 cm ..
€1,95
VIGA TOYS - BLOKPUZZEL - BOERDERIJ - 9 BLOKKEN Een prachtige tiendelige blokpuzzel van Viga Toys. Maak zes leuke boerderij puzzels of gebruik deze kubussen als bouwblokken om te stapelen. Spelen met deze prachtige houten blokpuzzel stimuleert de f..
€12,95
NEW CLASSIC TOYS - CHUNKY FARM PUZZEL Ontdek de wereld op de boerderij met deze mooie chunky puzzel van New Classic Toys. De afbeeldingen onder de puzzelstukjes maken het eenvoudig en leuk. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne ..
€9,95
NEW CLASSIC TOYS - CHUNKY SEA PUZZEL Ontdek de wereld onder water met deze mooie chunky puzzel van New Classic Toys. De afbeeldingen onder de puzzelstukjes maken het eenvoudig en leuk. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne motor..
€9,95
NEW CLASSIC TOYS - CHUNKY TRANSPORT PUZZEL Ontdek de transport wereld met deze mooie chunky puzzel van New Classic Toys. De afbeeldingen onder de puzzelstukjes maken het eenvoudig en leuk. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne m..
€9,95
Viga Toys - Discovery Puzzel - Boerderij - 10 delig Een vrolijke klassieke puzzel met als thema de boerderij. Stimuleert het herkennen van de vormen, de kleuren en de fijne motoriek.  Puzzelbord met 9 puzzelstukjes. maten 22,5 x 22,5..
€4,95
Viga Toys - Discovery Puzzel - Jungel - 10 delig Een vrolijke klassieke puzzel met als thema de jungel. Stimuleert het herkennen van de vormen, de kleuren en de fijne motoriek.  Puzzelbord met 9 puzzelstukjes. maten 22,5 x 22,5 ..
€4,95
Geduldspel dieren  Geduldspel dier, hout. Een geduldspelletje met een dier op de achtergrond. Lukt het jou om alle balletjes in de gaatjes te krijgen? Worden door elkaar geleverd. Dit houten speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar..
€1,95
Geduldspel Puzzel gekke gezichten maken 5.00 x 5.00 x 0.80  (L x B x H) ..
€0,99
Merk: Roel
Getallenpuzzel hout van 0 tot 20 maten 46,5 x 29,5 x 1 cm ..
€7,50
New Classic Toys - Knoppuzzel voertuigen Prachtig grote houten noppenpuzzel met 18 verschillende vervoersmiddelen. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne motoriek. Maat 40 x 30 x 1,4 cm   ..
€12,95
×
×
×
×
×
×
×