Houten poppenhuis in Zutphen

Het houten poppenhuis is er één uit de categorie speelgoed waar je een kind heel blij mee maakt. Het is leuk om te krijgen en dus heel leuk om te geven. Wij bieden verschillende poppenhuizen aan. Het ene houten poppenhuis is van boven tot beneden ingericht. Het andere poppenhuis niet en biedt invulling naar wens. Dit is echter ook geen probleem, want voor de aankleding van het houten poppenhuis kan je ook bij ons terecht. Zo verkopen wij bedden, eetkamers, keukens, woonkamers, kinderkamers en badkamers.

Als online speelgoed shop ben je bij ons verzekerd van vele voordelen als je besluit om houten poppenhuis te bestellen vanuit Zutphen. Zo bieden wij onder andere volgende voordelen:


  • Vanaf € 75,- gratis verzending;
  • Binnen 48 uur thuisbezorgd!
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Omruilgarantie
  • Retour = geld terug

Heb je bepaalde vragen over houten poppenhuis en de bezorging in Zutphen? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar +31 638 075 175. Bekijk onze webshop voor de houten poppenhuis voor in Zutphen!  Je kunt de bestelling laten bezorgen, echter is het ook mogelijk om op afspraak je bestelling te komen ophalen op onze vestigingslocatie.

Duurzaam houten poppenhuis

Het poppenhuis is veelal open, zo kan er makkelijk een pop van de ene kamer naar de andere kamer lopen. Een ander voordeel is dat het houten poppenhuis makkelijk naar wens heringericht kan worden als blijkt dat de badkamer op de plek van de woonkamer moet staan. Er zijn houten poppenhuizen in verschillende prijsniveau’s, dus er is er vast één voor je budget bij. Een houten poppenhuis is duurzaam en gaat lang mee. Hout gaat nu eenmaal minder snel stuk of raakt minder snel beschadigd dan bijvoorbeeld plastic. Daarbij valt hout nu eenmaal ook makkelijker te repareren. Kortom, een goede keuze wanneer je een kind blij wilt maken dat graag met poppen speelt!  Liever iets anders dan een houten poppenhuis voor in Zutphen? Wanneer je twijfelt of  je een houten poppenhuis wilt geven, dan bieden wij kinderen die graag met poppen spelen nog veel meer. Zo verkopen wij keukentjes en toebehoren (denk aan spiegeleieren, fruit enzovoorts) en poppenwagens.

Over Spelende Hollander

Al meer dan 25 jaar is Marcel Reinten van de Spelende Hollander een bekende verschijning op markten in binnen- en buitenland. Vanuit zijn kraam verkoopt hij houten speelgoed van bekende merken tegen sterk concurrerende prijzen. De naam Spelende Hollander heeft Marcel te danken aan zijn collega-standhouders op markten in Duitsland waar de verkoper met de gulle lach steevast wordt aangeduid als “der Spielende Holländer”.