Houten loopfiets Brummen

Een houten loopfiets in Brummen voor je zoontje of dochtertje? Lekker rond racen op een houten loopfiets is wel heel erg leuk. Ineens je kind mobiel en super snel. Een houten loopfiets is duurzaam, het is degelijk en gaat immers niet snel stuk. Voor een houten loopfiets in regio Brummen ben je bij Spelende Hollander aan het juiste adres. Een houten loopfiets is goed voor de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel. Bestel eenvoudig een houten loopfiets, voor in regio Brummen,  bij Spelende Hollander.

Als online speelgoed shop ben je bij ons verzekerd van vele voordelen als je besluit om een houten loopfiets te bestellen vanuit Brummen. Zo bieden wij onder andere volgende voordelen:

  • Vanaf € 75,- gratis verzending;
  • Binnen 48 uur thuisbezorgd!
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Omruilgarantie
  • Retour = geld terug

Heb je bepaalde vragen over een houten loopfiets en de bezorging in Brummen? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar +31 638 075 175. Kijk in ons assortiment voor een houten loopfiets voor in Brummen. Je kunt de bestelling laten bezorgen, echter is het ook mogelijk om op afspraak je bestelling te komen ophalen op onze vestigingslocatie.

Diverse houten loopfietsen in ons assortiment

Wil je een mooie houten loopfiets kopen voor je zoon, dochter, kleinzoon of kleindochter? Spelende Hollander biedt vele, mooie loopfietsen voor de allerkleinsten om zich te leren voort bewegen. Met een houten loopfiets in Brummen van Spelende Hollander leert je kind het evenwicht bewaren en bevordert bovendien versterking van de beenspieren. Ook vergroten ze hun inzicht en gevoel voor richting en snelheid door er op uit te gaan met een houten loopfiets in Brummen! Bij verschillende houten loopfietsen uit ons assortiment is de zithoogte verstelbaar. Je  kunt bij de informatie van de loopfietsen de zithoogte en andere gegevens vinden.

Over Spelende Hollander

Al meer dan 25 jaar is Marcel Reinten van de Spelende Hollander een bekende verschijning op markten in binnen- en buitenland. Vanuit zijn kraam verkoopt hij houten speelgoed van bekende merken tegen sterk concurrerende prijzen. De naam Spelende Hollander heeft Marcel te danken aan zijn collega-standhouders op markten in Duitsland waar de verkoper met de gulle lach steevast wordt aangeduid als “der Spielende Holländer”.      

Naast de ambulante handel verkopen we sinds 2007 ons houten speelgoed ook via internet. Onze webwinkel is gevuld met mooi houten speelgoed voor de scherpste prijs. Wij hanteren lage prijzen en vanuit ons magazijn in Spankeren zorgen we voor snelle levering. Ook in België en Duitsland.