Hobbelen

Hobbelpaard, hobbelezel, hobbelkoe, enz.
....Lees meer....
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
New Classic Toys - Hobbelpaard - Donkerbruin Prachtig hobbelpaard van hoogwaardige kwaliteit zachte plusche op een degelijk houten frame met voetsteunen. Heerlijk om op te hobbelen, maar ook lekker zacht om te aaien en mee te knuffelen. Knijp het ..
€59,95
Merk: Engelhart
Hobbelpaard - SCHOTSE RUIT Ouderwetse hobbelervaring Dit leuke hobbelpaard van Engelhart zal uw kind een leuke, ouderwetse hobbelervaring bezorgen! Dit mooie hobbelpaard van Engelhart is prachtig vormgegeven zonder poespas en technische snufjes..
€29,95
Merk: Pintoy
Het bekende hobbelpaard van PINTOY, maar dit keer uitgevoerd in frisse pastelkleuren. De beugel van dit hobbelpaard kan uiteraard verwijderd worden zodat het kind er langer plezier van heeft. Afmetingen: L: 73 x B: 30 x H: 52 ACTIE: G..
€74,95
Merk: Pintoy
Dit hobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in blank gelakt hout van de rubberboom. De beugel zorgt ervoor dat Uw kind er niet vanaf valt. Maar als Uw kind eenmaal oud genoeg is om er zelf op en af te klauteren is het beter de beugel te verwijderen..
€74,95
Merk: Pintoy
Dit hobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in de primaire kleuren; rood, geel & blauw. De beugel zorgt ervoor dat Uw kind er niet vanaf valt. Maar als Uw kind eenmaal oud genoeg is om er zelf op en af te klauteren is het beter de ring te verwijdere..
€79,95
Merk: Pintoy
Een hobbelpaard in een bijzondere uitvoering. Ook bij dit hobbelpaard is het mogelijk de ring er na enige tijd af te halen zodat de kinderen er makkelijk zelf op en af kunnen stappen.  Afmetingen: L: 73 x B: 30 x H: 52 ACTIE: Gratis v..
€79,95
Merk: Pintoy
Bijzondere uitvoering van het traditionele hobbelpaard. Stoer in zwart, speels met stippen. Ook hier kan de ring er na enige tijd af, zodat de kinderen er makkelijk op en af kunnen stappen Afmetingen: L: 73 x B: 30 x H: 52 ACTIE: Gratis ve..
€79,95
Merk: Pintoy
Hobbelpaard Prinses.Het perfecte paard voor u prinsesje.Gemaakt uit massief rubberboom hout. Afmetingen: L: 73 x 83 x B 32 cm   ..
€29,95
Merk: Pintoy
Hobbelpaard Ridder .Deze is een echte vriend voor de kleine ridder.Gemaakt uit massief rubberboom hout. Afmetingen: L: 73 x 83 x B 32 cm   ..
€29,95
Merk: Pintoy
Dit hobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in blank gelakt hout van de rubberboom. Afgewerkt met een leuk zwart/rood detail. De beugel zorgt ervoor dat Uw kind er niet vanaf valt. Maar als Uw kind eenmaal oud genoeg is om er zelf op en af te klauteren ..
€79,95
Stokpaard - Ribcord Prachtig stokpaard met paardenhoofd van ribcord voorzien van houten handvaten.  lengte 95 cm             ..
€16,95
Hobbelezel met geluid Wie wil er nu niet ezeltje rijden op deze leuke hobbelezel? Druk op het oor en je hoort het ezeltje balken, zijn oren wapperen vrolijk mee. zithoogte 48 cm ..
€69,95
Merk: Playwood
Hobbelkoe met geluid ; Zithoogte 43 cm De Hobbelkoe is bekleed met stof, lekker zacht. Knijp in zijn oor en hij loeit echt. De afmetingen van de geweldige hobbel koe zijn : H 60 x 76 x 28 cm ACTIE: Gratis verzending. Alleen met DHL. ..
€59,95
Merk: Playwood
Hobbelmuis roze met zit, Zithoogte 27 CM Afm: L 60 CM x B 32 CM x H 48 CM ACTIE: Gratis verzending. Alleen met DHL. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening! Wilt u het product de volgendedag in huis hebben bestel deze link er..
€59,95
Merk: Playwood
Hobbelschaap met zit; Zithoogte 27 CM Afm: L 60 CM x B 32 CM x H 48 CM ACTIE: Gratis verzending. Alleen met DHL. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening! Wilt u het product de volgendedag in huis hebben bestel deze link erbij POST..
€59,95
Simply Skippy Koe Wit, inclusief pompje Leuke Skippybal, maar nu in de vorn van een koe. De skippy bal moet nog opgepompt worden voor gebruik. Een handpompje hiervoor wordt meegeleverd in de doos. 1. Haal het ventielstopje uit de buik van de koe. 2...
€18,95
Skippy Koe wit-zilver, Deze opblaasbare Skippy Koe werkt net als een skippybal. Voor eindeloos veel springplezier, maar ook leuk te gebruiken als decoratie. De Skippy Koe zorgt ook voor ontwikkeling van de motoriek. Doordat je kind gelijktijdig moet..
€18,95
Skippy Koe Parlemoer Deze opblaasbare Skippy Koe werkt net als een skippybal. Voor eindeloos veel springplezier, maar ook leuk te gebruiken als decoratie. De Skippy Koe zorgt ook voor ontwikkeling van de motoriek. Doordat je kind gelijktijdig moet s..
€12,95
Merk: Engelhart
Stokpaard - Groene Ruit druk in het oor en het paard begint te hinniken en te briesen lengte 98 cm                             ..
€14,95
Merk: Johntoy
Houten stokpaard - lichtbruin druk in het oor en het paard begint te hinniken en te briesen lengte 95 cm                             ..
€16,95
Merk: Engelhart
Stokpaard - schotse ruit druk in het oor en het paard begint te hinniken en te briesen lengte 98 cm                             ..
€14,95
Spring met een skippy hert zo het bos in! Of door de kamer, de tuin of de keuken. Hoe dan ook, dit hertje staat te stuiteren om met jou te springen.  werkt net als een skippybal. Voor eindeloos veel springplezier, maar ook leuk te gebruiken ..
€18,95
Deze opblaasbare Skippy Koe werkt net als een skippybal. Voor eindeloos veel springplezier, maar ook leuk te gebruiken als decoratie. De Skippy Koe zorgt ook voor ontwikkeling van de motoriek. Doordat je kind gelijktijdig moet springen, vasthouden en..
€18,95
×
×
×
×
×
×
×