Gereedschap

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
New Classic Toys - Gereedschapskist Gereedschapskist voor de kleine klusser met verschillende onderdelen. Deze handige houten speelgoed gereedschapskist bevat  Hamer Moersleutel Schroevendraaier 3 Verbindingsplaatjes 2 Spijkers 3 Bou..
€12,95
Hamerbank Viga Toys Prachtige 'Pop-Up' Hamerbank van hout. Sla de gekleurde staafjes terug de hamerbank in met de houten hamer. Voor ieder staafje dat je naar beneden slaat, springt een andere weer tevoorschijn.  De staafjes kunnen niet ve..
€19,95
VIGA TOYS - GEREEDSCHAPSRIEM - 10 DELIG Een mooie speelgoedgereedschapsgordel voor de kleine monteur. De afgebeelde speelgoedgereedschappen worden middels een elastieke band goed op hun plaats gehouden. Het zakje op de gordel dient om de afgebeeld..
€16,95
Merk: Classic
Gereedschapwagen Classic L 20 CM x B 10 CM x H 40 CM ..
€29,95
Handschep        Metalen schepje voor de kleine tuinierder   New Classic Toys  Lengte 20 cm ..
€2,50
Handschep - Vlak model        Metalen schepje voor de kleine tuinierder   New Classic Toys  Lengte 20 cm ..
€2,50
 Metalen harkje       Metalen harkje voor de kleine tuinierder   New Classic Toys  Lengte 20 cm ..
€2,50
Merk: Playwood
Werkbank opklapbaar incl gereedschap en bouten en moeren 53 dlg. Afm: B 30 CM x D 28 CM x H 29 CM ..
€39,95
Gereedschapskist Prachtige set voor de kleine klusser in spé met 10 verschillende onderdelen in een houten koffer. Deze mooie houten speelgoed gereedschapskist bevat alles voor de kleine klusser. Schroevendraaier Liniaal Potlood Baco Moersle..
€22,95
Gereedschapskist - met 12 onderdelen Prachtige set voor de kleine klusser in spé met 10 verschillende onderdelen in een houten koffer. Deze mooie houten speelgoed gereedschapskist bevat alles voor de kleine klusser. Schroevendraaier Liniaal Po..
€26,95
×
×
×
×
×
×
×