Zoeken
Prijs

Gratis verzending

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Pintoy
Mooie houten bakfiets, merk pintoy Afmetingen: 68 x 35,5 x 43 cm Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden ACTIE: Gratis verzending. Alleen met DHL. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening! Wilt u het product de volgendedag in huis h..
€74,95
Merk: Pintoy
Het bekende hobbelpaard van PINTOY, maar dit keer uitgevoerd in frisse pastelkleuren. De beugel van dit hobbelpaard kan uiteraard verwijderd worden zodat het kind er langer plezier van heeft. Afmetingen: L: 73 x B: 30 x H: 52 ACTIE: G..
€74,95
Merk: Pintoy
Dit hobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in blank gelakt hout van de rubberboom. De beugel zorgt ervoor dat Uw kind er niet vanaf valt. Maar als Uw kind eenmaal oud genoeg is om er zelf op en af te klauteren is het beter de beugel te verwijderen..
€74,95
Merk: Pintoy
Dit hobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in de primaire kleuren; rood, geel & blauw. De beugel zorgt ervoor dat Uw kind er niet vanaf valt. Maar als Uw kind eenmaal oud genoeg is om er zelf op en af te klauteren is het beter de ring te verwijdere..
€79,95
Merk: Pintoy
Een hobbelpaard in een bijzondere uitvoering. Ook bij dit hobbelpaard is het mogelijk de ring er na enige tijd af te halen zodat de kinderen er makkelijk zelf op en af kunnen stappen.  Afmetingen: L: 73 x B: 30 x H: 52 ACTIE: Gratis v..
€79,95
Merk: Pintoy
Bijzondere uitvoering van het traditionele hobbelpaard. Stoer in zwart, speels met stippen. Ook hier kan de ring er na enige tijd af, zodat de kinderen er makkelijk op en af kunnen stappen Afmetingen: L: 73 x B: 30 x H: 52 ACTIE: Gratis ve..
€79,95
Merk: Pintoy
Dit hobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in blank gelakt hout van de rubberboom. Afgewerkt met een leuk zwart/rood detail. De beugel zorgt ervoor dat Uw kind er niet vanaf valt. Maar als Uw kind eenmaal oud genoeg is om er zelf op en af te klauteren ..
€79,95
Een vrolijke en luxe keuken inclusief alle essentiële accessoires. Een pan met deksel, een steelpan, een fluitketel, 3 kooklepels, een ovenwant, een handdoek en een zout & peper potje. Deze keuken is voorzien van 3 kookplaten, een opbergkast, e..
€89,99
NEW CLASSIC TOYS - KINDERKEUKEN - BON APPETIT - ROZE Een prachtige' droom' keuken inclusief alle essentiële accessoires. Een pan met deksel, een steelpan, 3 kooklepels, een ovenwant en een zout & peper potje. Deze keuken is voorzien van 2 kook..
€68,95
NEW CLASSIC TOYS - KINDERKEUKEN - BON APPETIT - WIT/ZILVER Een prachtige keuken inclusief alle essentiële accessoires. Een pan met deksel, een steelpan, 3 kooklepels, een ovenwant en een zout & peper potje. Deze keuken is voorzien van 2 kookpl..
€68,95
Houten kinderkeuken keukenblokje Bon Appetit met kookplaat afzuigkap oven spoelbak en toebehoren.  De keuken wordt geleverd inclusief alle afgebeelde accessoires. merk New Classic Toys maten 60 x 30 x 78 cm werkblad hoogte ..
€68,95
Merk: Pintoy
Een nieuw kasteel, met torens en een hele hoge toren! Het hek bij de ophaalbrug kan naar beneden geleaten worden bij ongewenst bezoek. Afmetingen: L: 46 x B: 55 x H: 39   ..
€79,95
Viga Toys - Kinderkeuken - Du Soleil Dit vrolijke kinderkeukentje bevat alles wat een kleine kok nodig heeft om een lekkere maaltijd te koken. Het hout is in vrolijke kleuren gelakt. De keuken bestaat uit een aanrecht met spoelbak, 2 kookplaten, o..
€89,95
Lelin Toys - Kinderkeuken - Basis Mijn eerste keuken. Mooi en schattig keukentje met spoelbak, oven en klok. inclusief 1 Pan 2 Houten spatels Aanrechthoogte 50 cm ACTIE: Gratis verzending. Alleen met DHL. Wij nemen de verzendkosten voor onze re..
€69,95
NEW CLASSIC TOYS - KINDERKEUKEN - BON APPETIT - DELUXE - BLAUW Een vrolijke en luxe keuken van New Classic Toys inclusief alle essentiële accessoires. Een pan met deksel, een steelpan, een fluitketel, drie kooklepels, een ovenwant, een handdoek en..
€87,95
Lelin Toys - Kinderkeuken - Modern Prachtige moderne en zeer luxe uitgevoerde keuken voor de kleine kok met "enige ervaring". Compleet met een steelpan, een pan met deksel en 3 kooklepels. Aanrechthoogte: 50 cm maten   64 x 30 x 78 cm..
€79,95
VIGA TOYS - KINDERKEUKEN - PRINSES Met deze speelkeuken wordt koken en bakken echt een feest. De keuken bestaat uit twee kookplaten met oven, een aanrechtgedeelte met opbergruimte en magnetron/oven met een klok boven het werkblad tegen de achterwa..
€89,95
Lelin Toys - Mijn Eerste Kasteel Heerlijk om mee te spelen. Groot houten kasteel met ophaalbrug compleet met 1 koning, 3 ridders, 1 paard, 1 ladder en 4 vlaggen. Afmetingen: L: 52 x B: 43 x H: 29 cm ACTIE: Gratis verzending. ..
€69,95
Merk: Pintoy
Poppenhuis Landhuis van Pintoy Inrichting van alle kamers is los leverbaar Afmetingen: L: 82 cm x B: 45,5 cm x H: 61 cm ..
€129,95
Merk: Mentari
Mentari - Treinset 115 dlg 115 delige treinset van het merk Mentari. Complete treinset met o.a. treinstation, verhoogde rails door de bergen, hijskraan en draaiplateau. Met de gekleurde locomotief kun je langs poppetjes, gebouwen, bomen en verke..
€89,95
Viga Toys - Houten Trein Set - 49 delen Houten treinset met universele rails van beukenhout. Door de vele accessoires kunnen kinderen uren spelen met deze prachtige houten treinbaan. De treinset heeft een brug en is zeer compleet, de accessoires b..
€49,95
Viga Toys - Houten Trein Set - 90 delen Houten treinset met universele rails van beukenhout. Door de vele accessoires kunnen kinderen uren spelen met deze prachtige houten treinbaan. De treinset is zeer compleet, de accessoires bestaan uit een goe..
€79,95
Merk: Pintoy
Mooie blanke voetbaltafel van pintoy. De tafel is lager dan de normale maat, dus dat maakt hem perfect voor de kleine tafelvoetballers!  Afmeting LxBxH 89 x 75 x 71 cm. geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar        ..
€99,95
×
×
×
×
×
×
×