Vormen en kleuren

De Spelende Hollander heeft een assortiment educatief houten speelgoed om de kleinsten al spelende bekend te maken met vormen en kleuren.

....Lees meer....
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: beeboo
vormen tellen en schuifspel 3 in 1  16 x 15 x 14 cm (L x B x H) ..
€9,95 €14,95
Merk: beeboo
Activety Centre For Baby Standing - beeboo Beleef eindeloos speelplezier met deze houten Baby Gym van BEEBOO Afm: 55 x 35 x 53 cm (L x B x H) ..
€19,95
Bouwtrein SIMPLY FOR KIDS, met diverse blokjes en ook op verschillende manieren op te bouwen. 45 cm lang, 14 cm hoog ..
€14,95
New Classic Toys - Gereedschapskist Gereedschapskist voor de kleine klusser met verschillende onderdelen. Deze handige houten speelgoed gereedschapskist bevat  Hamer Moersleutel Schroevendraaier 3 Verbindingsplaatjes 2 Spijkers 3 Bou..
€12,95
Hamerbank Viga Toys Prachtige 'Pop-Up' Hamerbank van hout. Sla de gekleurde staafjes terug de hamerbank in met de houten hamer. Voor ieder staafje dat je naar beneden slaat, springt een andere weer tevoorschijn.  De staafjes kunnen niet ve..
€19,95
Knop puzzel - dieren - met extra grote knoppen - Chelona Chelona, het Griekse woord voor Schildpad, is een bedrijf wat grote zorg en aandacht besteed aan vorm en ontwerp van al hun producten. Hun doel is het ontwikkelen van de fijne motoriek en he..
€4,95
Knop puzzel - in de stad - Ambulance - Chelona Chelona, het Griekse woord voor Schildpad, is een bedrijf wat grote zorg en aandacht besteed aan vorm en ontwerp van al hun producten. Hun doel is het ontwikkelen van de fijne motoriek en het begrijpe..
€2,95
Lagen puzzel - in de tuin   merk Chelona Chelona, het Griekse woord voor Schildpad, is een bedrijf wat grote zorg en aandacht besteed aan vorm en ontwerp van al hun producten. Hun doel is het ontwikkelen van de fijne motoriek en het begrij..
€4,95
Lagen puzzel - Kippenfamilie merk Chelona Chelona, het Griekse woord voor Schildpad, is een bedrijf wat grote zorg en aandacht besteed aan vorm en ontwerp van al hun producten. Hun doel is het ontwikkelen van de fijne motoriek en het begrijpend..
€4,95
Merk: beeboo
Trekfiguur + Vormenspel Eend - beeboo 19 x 13 x 19 cm  (L x B x H) inc.6 vormen om in te sorteren. ..
€6,95
Merk: beeboo
Vormenspel Shape Sorting House vormenhuis - beeboo 17 x 14 x 15 cm (L x B x H) ..
€6,95
Vormenstoof met schuifdeksel L: 13 cm B: 13 cm H: 8 cm ..
€9,95
Vrolijke elastische slang Deze volijke Simply for Kids figuurtjes hebben het model van een slang. Maar in een handomdraai maak je er je eigen creatie van. In diverse kleuren en dierfiguurtjes. Afmetingen: L: 19 cm B: 1,5 cm H: 1,5 cm &nbs..
€1,95
Lelin Toys - Activiteiten Kubus Prachtige kubus met ieder vlak een andere leerzame activiteit. Met deze kubus verveel je je niet, aan elke kant is steeds weer wat nieuws te ontdekken. Iedere activiteit helpt bij het ontwikkelen van kleurherkenning..
€39,95
VIGA TOYS - BLOKPUZZEL - BOERDERIJ - 9 BLOKKEN Een prachtige tiendelige blokpuzzel van Viga Toys. Maak zes leuke boerderij puzzels of gebruik deze kubussen als bouwblokken om te stapelen. Spelen met deze prachtige houten blokpuzzel stimuleert de f..
€12,95
Merk: Playwood
Domino wilde dieren 28 delig grote klep maten 33 x 20 x 4,5 cm  ..
€6,95
Geduldspel dieren  Geduldspel dier, hout. Een geduldspelletje met een dier op de achtergrond. Lukt het jou om alle balletjes in de gaatjes te krijgen? Worden door elkaar geleverd. Dit houten speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar..
€1,95
Geduldspel Puzzel gekke gezichten maken 5.00 x 5.00 x 0.80  (L x B x H) ..
€0,99
Merk: Roel
Getallenpuzzel hout van 0 tot 20 maten 46,5 x 29,5 x 1 cm ..
€7,50
New Classic Toys - Hamer Bal Spel - Lieveheersbeestje Hamer de 4 gekleurde bollen door het lieveheersbeestje en laat ze weer naar buiten rollen.  Dit lieveheersbeestje is ontworpen om de motorische vaardigheden en kleurherkenning te bevord..
€9,95
Hamer Bal Spel - WHACKY BALL Vier vrolijk gekleurde ballen, een spiegel als achtergrond, een hamer die piept als je er mee slaat samen met de leuke ballentoren vormen zij een ontzettend leuk en uitdagend cadeau! Afmetingen: L: 15.2 x B: 30.5 x ..
€19,95 €29,95
Hamertjetik - Voertuigen Origineel hamertje tik. Maar liefst 27 houten onderdelen om voertuigen en je eigen verkeersplein mee samen te stellen. Fantaseer naar hartelust met dit mooie hamertje tik op een prikboord van kurk. merk new classic to..
€4,95 €12,95
×
×
×
×
×
×
×