Speelgoedwinkel in Arnhem

Houten speelgoed geeft kinderen altijd weer dat vertrouwde gevoel, het voelt warm aan en is snel vertrouwd voor het kind. Als je dus op zoek bent naar een leuke speelgoedwinkel in Arnhem en omstreken, dan ben je bij Spelende Hollander zeker aan het juiste adres. Spelende Hollander heeft een online webshop, die uitsluitend bestaat uit houten speelgoed, waaronder poppenhuizen, loopfietsen, keukentjes en ga zo maar door. Oftewel, een zeer groot assortiment bij de speelgoedwinkel voor in Arnhem!        

Als online speelgoed shop ben je bij ons verzekerd van vele voordelen als je op zoek bent een speelgoedwinkel in regio Arnhem met houten speelgoed.  Zo bieden wij onder andere volgende voordelen:

  • Vanaf € 75,- gratis verzending;
  • Binnen 48 uur thuisbezorgd!
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Omruilgarantie
  • Retour = geld terug

Heb je bepaalde vragen over onze speelgoedwinkel in regio Arnhem? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar +31 638 075 175. Bekijk onze webshop voor de houten speelgoed!

Je kunt de bestelling laten bezorgen, echter is het ook mogelijk om op afspraak je bestelling te komen ophalen op onze vestigingslocatie

Bij onze speelgoedwinkel in regio Arnhem: Houten speelgoed!

Houten speelgoed is weer helemaal terug van weggeweest. Ouders lijken meer en meer weer de voordelen van houten speelgoed in te zien. Houten speelgoed stimuleert de creatieve ontwikkeling van kinderen. Iets wat ook menig ouder aan zal spreken! De natuurlijke structuur in veel houten speelgoed is goed voor de fijne motoriek. Kinderen zullen, al spelenderwijs, de fijne textuur van het hout ontdekken. Door de duurzame eigenschappen van hout kan het tegen een stootje en gaat het generaties mee. Spelende Hollander heeft als dé speelgoedwinkel in regio Arnhem een groot assortiment Houten speelgoed, waaronder houten keukentjes, houten poppenhuizen, houten poppenwagens, houten loopfietsen, houten treinen en houten blokken.

Over Spelende Hollander

Al meer dan 25 jaar is Marcel Reinten van de Spelende Hollander een bekende verschijning op markten in binnen- en buitenland. Vanuit zijn kraam verkoopt hij houten speelgoed van bekende merken tegen sterk concurrende prijzen. De naam Spelende Hollander heeft Marcel te danken aan zijn collega-standhouders op markten in Duitsland waar de verkoper met de gulle lach steevast wordt aangeduid als “der Spielende Holländer”.