Houten keukentje in Arnhem

Bij het zien van een houten keukentje wordt je kind ineens een kok in de dop! Urenlang kan je zoon of dochter zoet zijn met het bakken en koken van de heerlijkste gerechten. Spreekt dit je wel aan en ben je op zoek naar een leuke houten keukentje voor in regio Arnhem? Bij Spelende Hollander vind je een groot assortiment vol met diverse houten keukentjes. Er zit werkelijk van alles aan onze houten keukentjes, waardoor het ruimschoots op een echte keuken lijkt! Een afzuigkap, oven, kookplaat, spoelbak, je kunt het zo gek niet bedenken.

Als online speelgoed shop ben je bij ons verzekerd van vele voordelen als je besluit om een houten keukentje te bestellen vanuit Arnhem. Zo bieden wij onder andere volgende voordelen:

  • Vanaf € 75,- gratis verzending;
  • Binnen 48 uur thuisbezorgd!
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Omruilgarantie
  • Retour = geld terug

Heb je bepaalde vragen over een houten keukentje en de bezorging in Arnhem? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar +31 638 075 175. Kijk in ons assortiment voor de verschillende houten keukentjes, die je bij ons tegen scherp gestelde prijzen kunt bestellen. Je kunt de bestelling laten bezorgen, echter is het ook mogelijk om op afspraak je bestelling te komen ophalen op onze vestigingslocatie

Diverse speelgoed rondom houten keukentje

Voor een houten keukentje in Arnhem ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij kunnen je niet alleen helpen aan een houten keukentje voor in Arnhem, maar ook diverse onderdelen zoals onder meer een houten broodrooster, fornuis, pannenset, kook set en een koffie set. Ook hebben wij bij dit houten speelgoed diverse aanbiedingen. Deze kan je direct bekijken binnen de categorie pagina van Houten keukentje, waarop je alle mogelijke houten keukentjes kunt vinden.

Over Spelende Hollander

Al meer dan 25 jaar is Marcel Reinten van de Spelende Hollander een bekende verschijning op markten in binnen- en buitenland. Vanuit zijn kraam verkoopt hij houten speelgoed van bekende merken tegen sterk concurrerende prijzen. De naam Spelende Hollander heeft Marcel te danken aan zijn collega-standhouders op markten in Duitsland waar de verkoper met de gulle lach steevast wordt aangeduid als “der Spielende Holländer”.      

Naast de ambulante handel verkopen we sinds 2007 ons houten speelgoed ook via internet. Onze webwinkel is gevuld met mooi houten speelgoed voor de scherpste prijs. Wij hanteren lage prijzen en vanuit ons magazijn in Spankeren zorgen we voor snelle levering. Ook in België en Duitsland.